Confesiuni

sunt sigur ca sunt multi / multe care se simt singuri, ciudati, respinsi, etc. .. as vrea sa ne intalnim si sa fim prieteni, sa nu mai fim singuri... oricum am sti dinainte ce suntem si cum suntem, deci nu ar trebui sa ne fie rusine unul de celalalt... ce parere aveti? ii rog pe cei care se cred prea superiori sau prea importanti sa nu raspunda... doar cei care se regasesc in ce am scris...

Raspunsuri

Eu nu ma regasesc neaparat in confesiunea ta, insa daca esti genul de om cu initiativa creeaza un club pentru cei la care te referi! Un club al celor singuri .... idei sunt multe, oricum, sunt convins ca ar fi ceva de succes.
si eu ma regasesc in ce ai scris..
nu club.. nu am nevoie de club. nu vreau sa fie ca la radio sau ca pe facebook, falsitati fara esenta. ci sa ne intalnim sa luam contact unul cu celalalt sa fim deschisi... sa fie altfel
Demareaza ceva concret si original, ideea e buna.
eu ma regasesc partial..
Subscriu celor de inainte. De ce nu creezi un grup pe yahoo? Fara Facebook sau alte lucruri.. nici mie nu-mi plac. Putem sa ne postam acolo fiecare gandurile, ideile oricat de ciudate ar fi... a noastre.
DA
da, da.. cu cei singuri, ciudati, respinsi. ca in narnia.
Fie ca avem amintiri puatlce ori neplacute,este bine ca ele sa existe in viata noastra ,altfel am deveni doar niste trecatori prin viata. Copilaria mea a cam fost mult peste ceea ce canta acesti manelisti,chiar ma amuza felul cum o fac. Ps: amintirile raman,uneori ne inveselesc alteori ne chiuniesc(3sud-est):))