Confesiuni

SImt ca ma indragostesc de o colega de la lucru... Stiu ca nu e bine, sunt casatorit, avem si un copilas mic si scump, si nu-mi explic ce se intampla cu mine. Oricat as incerca sa ignor problema, ma gandesc din ce in ce mai mult la ea. E o fata deosebita, din toate punctele de vedere, si cu siguranta merita mai mult decat o relatie complicata cu un coleg casatorit... dar nu ma pot abtine.


Raspunsuri

when in doubt... fu.ck :D
nu esti barbat adevarat daca nu iti inseli nevasta. frate cum prinzi ocazia nu mai sta pe ganduri si fa-o
E frumos sa te indragostesti iarasi, sa retraiesti acest sentiment minunat, daca insa iti dai frau liber sentimentelor fa-o in asa fel in cat sa nu iti afecteze sub nici o forma viata de Familie!!!
ce sfaturi.....god....puneti-va si in locul sotiei....
ce conteaza sotia... conteaza orgasmul va zic eu :D
asta care a zis sa ne punem in locu sotiei sigur e fata :))) sare repede in apararea femeii =)
Pai sigur voua barbatilor v-ar placea sa si-o traga sotia cu colegul de la lucru, nu?Asa sa patiti toti care credeti ca inselatul e ok.
Eu ma indragostesc mereu de barbati casatoriti, colegi de serviciu, prieteni sau alte cunostinte. Si mereu ajung sa am cate o aventura, nu reusesc sa ma indragostesc de un barbat singur, chiar daca se intampla des sa intalnesc barbati singuri care ma plac. Nu stiu ce sa mai fac, stiu si cat ar suferi sotiile lor daca ar afla ca sunt inselate...
asta ultima... cum dau de tine ?